Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – 29/09/2023

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού  είναι μια σχολική ημέρα αφιερωμένη στην διασκέδαση και στο κοινό παιχνίδι. Η ημέρα αυτή δίνει έμφαση στην προώθηση της σωματικής άσκησης, στην δοκιμή νέων τρόπων σωματικών δραστηριοτήτων και σπορ, και φυσικά στην ενδυνάμωση του αισθήματος συμμετοχής στο σχολείο για κάθε συμμετέχοντα.

Στα πλαίσια αυτά γιορτάσαμε την « 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού» με κοινό σύνθημα “Η Κίνηση δίνει Ζωή”, στο Σχολείο μας.

Οι  μαθητές και οι μαθήτριες , με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής,  κ. Καλαιτζή Γιαννούλας,  και                 κ. Βαλκάνη Ιφιγένειας  και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, υλοποίησαν αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του  σχολικού ωραρίου, προκειμένου να προβληθεί η θεμελιώδης σημασία της φυσικής αγωγής  για την υγεία και την ευεξία του ατόμου.

Οι αθλητικές δραστηριότητες έλαβαν χώρα στον αύλειο χώρο (γήπεδο)  του κλειστού γυμναστηρίου της Ηράκλειας  και στη συνέχεια  συνοδεύτηκαν με παιχνίδια τοξοβολίας υπό  την καθοδήγηση του κ. Νικολάου Γάλλιου τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά ..

1ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

1o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα

Ιστορικό