Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

20231220 181207

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή – Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Σχολείων μας (1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Ηράκλειας).

Στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματοθέατρου ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, γονείς, συγγενείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι ,αποθέωσαν τους μικρούς μας μαθητές και μαθήτριες Α΄ και Β΄ τάξης των σχολείων μας , για το κέφι τους ,τη ζωντάνια τους και την υπέροχη γιορτούλα που είχαν ετοιμάσει!!!

Χριστουγεννιάτικα θεατρικά , Χριστουγεννιάτικα ποιήματα, τραγούδια και χορευτικά είναι μερικά από αυτά που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι μέσα σε κλίμα εορταστικό, ανταλλάσοντας ευχές για καλά Χριστούγεννα και όλοι μαζί έστειλαν μηνύματα ανθρωπιάς, αισιοδοξίας και αγάπης.

Θερμά συγχαρητήρια στις δασκάλες των σχολείων μας για το μεράκι και τον επαγγελματισμό τους!!!

Στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας της χριστουγεννιάτικης γιορτής του σχολείου μας, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ήρθατε στη γιορτή μας με χαμόγελο και καλή διάθεση καθώς επίσης και για τα όμορφα λόγια σας στο τέλος της γιορτής.

 

 

Παράλληλα με τη γιορτή μας , πραγματοποιήθηκε και το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας , στον πεζόδρομο έξω από το κινηματοθέατρο κεντρικόν .

Παιδικά χαμόγελα, μουσικές, τραγούδια , χορός , παιχνίδια ,γλυκά και κάλαντα πλημμύρισαν τον πεζόδρομο στην Ηράκλεια και δημιούργησαν ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο – εορταστικό κλίμα.

Κατά τη διάρκεια του Μπαζάρ, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη, να διασκεδάσουν με την παρουσία ανιματέρ και να χορέψουν με τραγούδια που επέλεξε ο Dj Μαυρουδής , χορηγία του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους γονείς που στήριξαν το μπαζάρ με την παρουσία τους και με την οικονομική τους συμβολή. Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς που συνέβαλλαν με την δωρεά αντικειμένων, φαγητών και γλυκών που διατέθησαν προς πώληση και ενίσχυσαν το έργο του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε πολύ το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας , για την πρωτοβουλία και την προετοιμασία της

 

20231220 185509

20231220 180515

1ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

1o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα

Ιστορικό