Εκδηλώσεις λήξης

 

Την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2024  πραγματοποιήθηκε  στον προαύλιο χώρο του Σχολείου μας και στο κινηματοθέατρο Κεντρικόν  από τις 08:30΄ π.μ έως 13:15 μ.μ. , η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση όλων των μαθητών και μαθητριών του Σχολείου μας  (τραγούδια , χοροί , παιχνίδια , παρουσίαση προγραμμάτων, θεατρικά δρώμενα). Η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας κ. Καλαϊτζή Γιάννα επιμελήθηκε τα χορευτικά και τα αθλητικά δρώμενα όλων των τάξεων και οι μαθητές μας διασκέδασαν και μας ευχήθηκαν Καλό Καλοκαίρι. Στην συνέχεια, οι μαθητές των      Γ’ κ Δ’ τάξεων απέδωσαν με τον δικό τους τρόπο την Οδύσσεια  υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής κ. Κοσμά Θεώνης. Τέλος, οι μαθητές της Στ τάξης έκαναν αναφορά και απολογισμό όλων των φετινών  δράσεων  του Σχολείου. Μαθητές, Εκπαιδευτικοί και Γονείς-Κηδεμόνες ήταν συγκινημένοι.

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου μετά τις 8.00μμ οι μαθητές της Στ τάξης είχαν την τιμητική τους στον πολυχώρο Κεντρικό. Αναπόλησαν τα έξι χρόνια του Δημοτικού, τραγούδησαν, χόρεψαν, μας ευχαρίστησαν και μας συγκίνησαν. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πάντα δίπλα μας, έδωσε αποχαιρετιστήρια δώρα στους μαθητές μας.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος του σχολείου μας ‘’Τα παιδιά πρεσβευτές του τόπου τους’’ οι μαθητές , οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ,  μας παρουσίασαν τις δράσεις και τα προγράμματα  που συμμετείχαν, φωτογραφικό υλικό , μίλησαν για τις επισκέψεις που έκαναν σχετικά με τα προγράμματα ,μοιράστηκαν  μαζί μας τις εμπειρίες και πληροφορίες που απεκόμισαν, αναφέρθηκαν  στα μοναδικά και ξεχωριστά για τη γεύση τους λουκάνικα Τζουμαγιάς και μας κάλεσαν  να τα ξαναδοκιμάσουμε με τη συνοδεία της ξεχωριστής παραδοσιακής μουσικής των ζουρνάδων Τζουμαγιάς την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 10:00 π.μ.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο διάχυσης των παραπάνω δράσεων.

Το 1ο Δημοτικό Ηράκλειας στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο “Τα παιδιά πρεσβευτές του τόπου τους”- video

1ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

1o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα

Ιστορικό