Επίσκεψη στο Βασιλικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

received 328291823398942

Γκάρης το μιούζικαλ

Μια ξεχωριστή εμπειρία, που αποτυπώθηκε στα χαμόγελα των παιδιών,  έζησαν στις 12 Δεκεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες  του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηράκλειας. Τα παιδιά, γεμάτα ενθουσιασμό, παρακολουθήσαν την εξαιρετική  θεατρική παράσταση  «Γκάρης το μιούζικαλ» της Τασούλας Επτακοίλη, στο Βασιλικό Θέατρο στη Θεσσαλονίκη.

Η παράσταση της Παιδικής Σκηνής του ΚΘΒΕ, που παρακολούθησαν οι μαθητές μας μιλάει για αξίες ζωής , όπως η αποδοχή της διαφορετικότητας, η προσφορά στο συνάνθρωπο και η δύναμη της αγάπης που ανατρέπει ακόμα και τους νόμους της φύσης.

Χιούμορ, συγκίνηση, χορός, τραγούδια. Οι ήρωες, οι φίλοι μας τα ζώα, άνοιξαν διάλογο με τα παιδιά που παρακολούθησαν την παράσταση  και  στήθηκε  επί σκηνής ένα υπέροχο , διασκεδαστικό πάρτι.

Ευχόμαστε οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων μας, μετά από την υπέροχη παράσταση που παρακολούθησαν , να θυμούνται ότι όποιος αρχίσει να σκέφτεται όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και τους άλλους, όποιος αποφασίσει να πολεμήσει την αδικία, θα ανακαλύψει πως είναι πολύ πιο δυνατός από όσο νομίζει…

 

«Η αγάπη είναι σαν το τριφύλλι: ρίχνεις μερικούς σπόρους και αυτό φυτρώνει και απλώνεται και γεμίζει ολόκληρο το χωράφι»

1ο Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

1o Δημοτικό Σχολείο Ηράκλειας Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα

Ιστορικό